Avís Legal

 

Benvingut al nostre bloc, allotjat a  https://elmiquelet.cat. A continuació t’expliquem els  termes  i condicions d’us del bloc  que et recomanem llegir abans de navegar, i que acceptes  sense cap condició o reserva, pel fet de seguir navegant; qualsevol utilització contrària al que aquí està previst és susceptible de  generar responsabilitats.

 

1.Dades identificatives del titular del bloc

D’ acord amb el que disposa l’article 10 de la Llei  34/2002 d’ 11 de juliol de serveis de la informació i comerç electrònic a continuació li informem de les dades del titular del bloc son:

 

SIMON VALL-LLOSERA SIMON

C/PARE LLUÍS  RODERS , 25

17430 SANTA COLOMA DE FARNERS

NIF  40350428x

Adreça electrònica  simon_schumi@hotmail.com

 

  1. Condicions d’accés, utilització, i , funcionament de la web

Tot i que no necessites  estar registrat al nostre bloc per poder accedir-hi, va dirigit  a majors de 18  anys. Com a usuari has de fer sempre un ús correcte dels seus  continguts, respectant en tot moment la legalitat vigent i els drets propietat del titular del bloc https://elmiquelet.cat, que es reserva el dret d’excloure l’accés al mateix d’ aquells usuaris que actuïn de manera contrària al que aquí es disposa.

El titular del  bloc  es reserva el dret a suspendre temporalment, i sense necessitat de  preavís als usuaris, l’accés al mateix per dur a terme tasques de millora i/o restauració. Nogensmenys s’intentarà fer aquestes accions en hores de baixa afluència a la mateixa.

 

2.1. Publicació de comentaris dels usuaris

Els usuaris  podeu  comentar el contingut del nostre bloc, en els espais  expressament habilitats amb aquesta finalitat. També  us oferim  la possibilitat de retirar/cancel·lar aquests comentaris.

No son permesos els  comentaris que siguin contraris a l’ ordenament jurídic, la llei, la bona fe  o els principis generals del dret. Tampoc seran permesos els comentaris que fomentin la comissió de  delictes, i que puguin constituir un il·lícit penal en si mateix, la difusió de pornografia, inclosa la legal, comentaris racistes, xenòfobs, masclistes, ofensius i/o contraris als  drets fonamentals en general.

El TITULAR es reserva el dret de retirar  (per iniciativa pròpia o a instància de tercer/s) i/o no publicar aquells comentaris  que consideri que no compleixen amb el codi deontològic descrit amb anterioritat.

 

3.Política d’enllaços

Es possible que la nostra web disposi d’enllaços a altres llocs  i/o planes d’Internet. https://elmiquelet.cat  no assumeix cap mena de responsabilitat i control sobre  els mateixos ni sobre els seus continguts. Tampoc pot garantir la seva disponibilitat tècnica, qualitat i fiabilitat. La seva presència a la nostra web no significa que existeixi una relació de col·laboració o  associació de cap tipus entre https://elmiquelet.cat i aquests tercers.

Le relacions comercials amb els clients es regiran per les condicions generals que, si s’escau, s’estableix per aquests tercers en un document  específic  a aquest efecte, o pels pactes concrets que  es  puguin acordar  amb els clients ( xarxes socials).

 

4.Propietat intel·lectual i industrial 

Els continguts de https://elmiquelet.cat son propietat del TITULAR o  bé li  han estat cedits  per al seu ús; a títol enunciatiu i no exhaustiu,  es consideren contingut les bases de dades, textos, marques, noms comercials, àudios, logotips, signes distintius, animacions, imatges, vídeos, dissenys, estructura de la plana web, etc. L’ accés i utilització d’ https://elmiquelet.cat pels usuaris no els atorga cap dret d’explotació de cap mena de classe, ni la seva titularitat, sobre els continguts de la mateixa, així com tampoc cap dret de propietat industrial i/o intel·lectual. Queda totalment prohibida la transformació, reproducció, explotació, distribució, comunicació pública i/o cessió, ja sigui a títol onerós o gratuït de qualsevol dels continguts de la web. EL TITULAR fa expressa reserva davant dels usuaris i tercers de l’exercici  de quantes accions emparin els seus legítims drets de  propietat intel·lectual i/o industrial.

 

5.Tractament de dades de caràcter personal i política de privacitat     

A continuació trobaràs la informació bàsica relativa a la nostra política de tractament de dades personals que pots ampliar a  https://elmiquelet.cat/privacitat

 

Responsable del Tractament

SIMON VALL-LLOSERA  SIMON  

Finalitats

Gestió de consultes  i opinions

Drets

Accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació, oposició al tractament

 

 

  1. Legislació i jurisdicció aplicable

 

Els possibles conflictes relatius a aquesta web es regiran exclusivament pel dret de l’Estat Espanyol i de la Comunitat Autònoma de Catalunya, essent els jutjats de GIRONA els únics competents per al seu coneixament. Tota persona usuària de la web, independentment de la jurisdicció territorial des de la qual es produeixi el seu accés, accepta el compliment i respecte d’aquesta clàusula amb renúncia expressa a qualsevol altre fur que li pogués correspondre.

Última actualització 05 d’octubre de 2021.

Copyright 2021.www.elmiquelet.cat.Tots els  drets reservats.

Pàgina web creada per filmultimedia.com